POLITIKA KOLAČIĆA

Dobrodošli na website https://www.jevrosimovic.com (u nastavku: ’’website’’). Naš website koristi kolačiće i slične tehnologije – male tekstualne datoteke – koje postavlja na uređaj sa kog ga posećujete. O kolačićima možete da pročitate više na adresi http://www.allaboutcookies.org/.

Mi koristimo dve kategorije kolačića, kako opisujemo niže. Tamo gde je to predviđeno, imate opciju da aktivirate ili deaktivirate svaku od tih kategorija, po želji. Vaša opredeljenja su zabeležena u ključnom kolačiću na vašem uređaju (i u slučaju uređaja sa više korisnika, u vašem korisničkom profilu na tom uređaju). Ako koristite neki drugi uređaj, moraćete ponovo da postavite podešavanja na tom drugom uređaju. Ako obrišete kolačiće, koristeći opciju koju nudi vaš uređaji ili njegov softverski program za brisanje kolačića, moraćete ponovo da namestite podešavanja. Ako promenite pregledač (browser) koji koristite na svom uređaju (recimo, prestanete da koristite Microsoft Internet Explorer i počnete da koristite Mozilla Firefox) moraćete da namestite podešavanja i u novom pregledaču.

Osnovni kolačići i info traka

Osnovni kolačići su neophodni za ispravan rad website-a. Ne pružamo mogućnost da ih odbijete, jer za njihovu upotrebu zakonska regulativa ne predviđa saglasnost korisnika. Ovi kolačići ne čuvaju nikakve podatke koji bi omogućili ličnu identifikaciju.

Ime kolačića Kad ističe? Ko ga postavlja? Opis
Consent nakon 2 godine .jevrosimovic.com Za memorisanje Vaših željenih postavki u vezi sa kolačićima

Na dnu website-a prikazujemo vam traku sa informacijama o kolačićima sve dok ne odlučite koje kolačiće ćete prihvatiti. Svrha trake sa informacijama o kolačićima je da vas informiše o kolačićima i njihovoj upotrebi na ovom website-u i da vam pruži mogućnost za prihvatanje ili odbijanje kolačića. Nakon što prihvatite odabrane kolačiće, traka sa informacijama o kolačićima može ponovo da se pojavi nakon značajnih promena u našoj Politici kolačića (npr. ako uvedemo nove kategorije kolačića). Međutim, uvek možete da promenite svoja podešavanja ovde na stranici Politika kolačića koja pruža informacije o kolačićima. Link ka ovoj stranici je dostupan na dnu ovog website-a.

Vaša saglasnost je potrebna za one kolačiće koji (anonimno) prate vaše ponašanje na website-u i time doprinose našim nastojanjima da korisničko iskustvo posetilaca učinimo boljim.

Kolačići Google Analytics

Ovi kolačići nam pomažu da pratimo posete našem website-u. Za to koristimo servis Google Analytics. Ovaj servis koristi anonimizovani identifikator, koji se vezuje za vaš uređaj ili, u slučaju uređaja sa više korisnika, za vaš korisnički profil na tom uređaju. Nikada ne povezujemo taj identifikator sa bilo kojim vašim digitalnim ili fizičkim ličnim identitetom, kakav bi bio vaša e-mail adresa, broj kreditne kartice ili identifikacioni broj.

Ime kolačića Kad ističe? Ko ga postavlja? Opis
_ga nakon 2 godine .jevrosimovic.com Google Analitics
_gid nakon 1 minuta .jevrosimovic.com Google Analitics
_gat_gtag_UA_24880627_1 nakon 1 minuta .jevrosimovic.com Google Analitics

Kolačići trećih lica

Na našoj Internet stranici, osim sopstvenih kolačića, koristimo i kolačiće trećih lica.

Ime kolačića Kad ističe? Ko ga postavlja? Opis
1P_JAR 29 dana Google.com Google.com
ANID 2 godine Google.com Google.com
NID 176 dana Google.com Google.com

Napomena: odbijanjem ove vrste kolačića možda će i dalje biti prisutni u vašem pregledaču, ali ih naš website neće koristiti za praćenje.

Za detaljnije informacije o korišćenju kolačića na https://www.jevrosimovic.com website-u, pošaljite poruku na adresu security@comtrade.com.